Az új NMR Műszercentrum oldal

Nagy Tamás Milán - 2019. 11. 20.

Kedves Látogató!

Üdvözöljük a Debreceni Egyetem NMR Műszercentrumának megújult weboldalán!
A Kémia Intézet NMR-laboratóriumaiban zajló magas szintű kutatási és szolgáltatási tevékenységről több formában is tájékozódhat.

Olvasható a több évtizedre visszanyúló debreceni NMR története. Tájékoztatót találhatunk a műszerpark jelenlegi felszereltségéről a műszerezettség menüpontban (például a legújabb készülékről), a  kutatócsoportokról és a munkatársakról. Elérhetők az aktuális kutatási témákat népszerűsítő rövid, képes összefoglalók (például NMR-módszerfejlesztés) és a fontosabb együttműködő partnerek listája a kutatás menüpontban. A hallgatók és az érdeklődők egyetemi kurzus és egyéb oktatási anyagokat is kereshetnek. Megtalálható a laborok elhelyezkedése a Kémia Épületben, de online is egyszerűen felvehető a kapcsolat velünk. Népszerűsítő tartalmakhoz lehet hozzáférni a hírlistában, a blogon és a videók között. A munka megkönnyítésére pedig a laboratóriumok munkatársai és a hallgatók bejelentkezés után elérhetik az NMR naplórendszert is.

Kellemes és hasznos böngészést kíván a Műszercentrum nevében az oldal tartalommenedzsere,
Nagy Tamás Milán PhD hallgató.

 

 

 

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.