Új közlemény a JMR-ben: NMR-szuperszekvencia kísérletek fejlesztése

Nagy Tamás Milán - 2020. 09. 13.


Új feljesztésű NMR-kísérleteink, például a BANGO SEA XLOC–H2OBC vagy BANGO HMBC–H2OBC percek alatt képesek teljes heteronukleáris korrelációs térképet adni kis molekulákról.

Egyik friss közleményünkben bemutattuk, hogy 20 perc, de a NUS mintavételezési eljárással akár 5 perc mérési idő alatt sikerült egy triszacharid teljes 1H és 13C korrelációs térképét felvenni, a teljes jelhozzárendeléshez szükséges kísérleteket elvégezni.

Novel NMR experiments, BANGO SEA XLOC–H2OBC or BANGO HMBC–H2OBC, can deliver complete heteronuclear correlation maps on a time scale of minutes for small molecules. By way of example, it is demonstrated that all intra- and inter-residue 1H and 13C correlations and assignments of a trisaccharide are obtained in 20 or 5 minutes of instrument time without or with 25% NUS, respectively.

 

A cikkről bővebben, more on:
https://www.researchgate.net/publication/335809434_BANGO_SEA_XLOCHMBC-H2OBC_complete_heteronuclear_correlation_within_minutes_from_one_NMR_pulse_sequence

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.